Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1.2g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g0.5g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal2.2g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal1.1g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal13.4g7.3g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930