Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g130kcal12g4.8g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426