Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5.9g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.7g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g25kcal2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko8g12kcal1g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g149kcal12g0g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022