Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile4.7g6.2kcal0.9g0g0.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.5g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g32kcal3g0g2.2g0g
Valittu annoskoko8g16kcal1.5g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.8g0g0.6g0g
Arvot/100g100g194kcal18.1g0g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731