Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1.5g6.6kcal0.1g1g0.2g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka (Pirkka)3.4g2.3kcal0.4g0.1g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g29kcal1.2g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.6g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g178kcal7.3g17.1g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475