Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1.6g1.8kcal0.3g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal1g0.4g0g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.5g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.1g0g0g
Arvot/100g100g46kcal6.1g2.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361