Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk1.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maapähkinävoi 1 tl0.3g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2.3g2.5kcal0.5g0g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal1.4g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.7g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g98kcal8.4g2.4g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569