Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1.5g1kcal0.2g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal4.8g3.6g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170