Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)1.3g1.4kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal0.6g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.7g4.9g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880