Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Rusinat (Rainbow) 1 pss0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g45kcal1.4g7g1.2g0.4g
Valittu annoskoko8g23kcal0.7g3.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g272kcal8.4g42.2g7.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103