Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal0g4g0g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0g2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0g1g0g0.1g
Arvot/100g100g107kcal0g24.1g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878