Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 5.8g38kcal0.8g0.2g3.6g1g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1.2g3.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g85kcal1.6g2.8g7.2g2.4g
Valittu annoskoko8g42kcal0.8g1.4g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna4g21kcal0.4g0.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g516kcal9.8g17.1g43.9g14.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195