Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.2g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g21kcal0.8g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.4g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal4.8g15.7g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474