Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi1g3.5kcal0.5g0.4g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2g6.8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.6g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Rusina 0.6g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1g8.8kcal0g0g1g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g59kcal1.8g6g3g0.4g
Valittu annoskoko8g29kcal0.9g3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.5g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g353kcal10.8g36.1g18.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405