Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Bambunverso 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kookoskerma, kara0.7g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g7kcal0.4g0g0.4g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal2.4g0g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768