Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g1.3g1.6kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g8kcal0.6g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.6g4.8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491