Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g6.7g11kcal1.5g0g0.5g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal3g0.4g1g0g
Valittu annoskoko8g12kcal1.5g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.8g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g147kcal18.1g2.4g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449