Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio3.9g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mansikka 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g9kcal1g1g0g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.5g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6g6g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191