Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 3.9g9kcal0.5g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g29kcal1g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0.5g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g177kcal6.1g1.2g15.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996