Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)1.9g2.1kcal0.4g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g2.5g8.4kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Arkirae (Valio), annos 100g1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ketsuppi 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal2g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko8g13kcal1g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g159kcal12g20.5g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441