Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g1.5g5.6kcal0g1.4g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g0.8g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g51kcal0.6g6g2.6g1g
Valittu annoskoko8g26kcal0.3g3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.2g1.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g308kcal3.6g36.1g15.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255