Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.1g7.4kcal0.3g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g45kcal0.8g6.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g22kcal0.4g3.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g262kcal4.7g40g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095