Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g0.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.2g1.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko8g6kcal0.1g0.8g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g69kcal1.2g9.6g2.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610