KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Findus wokki Classic 500G1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal1g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g86kcal6g8.4g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865