Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Herne 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g98kcal6.1g7.3g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652