Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.5g7.8kcal0.1g0.8g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.1g5.9kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g57kcal1.2g6.2g3.2g0g
Valittu annoskoko8g29kcal0.6g3.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.3g1.6g0.8g0g
Arvot/100g100g345kcal7.2g37.3g19.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840