Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g2.3g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g49kcal2.4g4.9g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653