Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal1.2g1.2g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303