Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 1.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal0.8g1.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko9g12kcal0.4g0.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g144kcal4.7g8.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124613