Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g32kcal2.4g0g2.4g0g
Valittu annoskoko8g16kcal1.2g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0g0.6g0g
Arvot/100g100g189kcal14.3g0g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236