Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g3.4g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Voi 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g13kcal1g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g80kcal6g2.4g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310