Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.6g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.6g2.4g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051