Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow3.5g13kcal0.4g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g34kcal0.8g5.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.4g2.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g200kcal4.8g32.1g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368