Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1.3g4.4kcal0.2g0.8g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal2g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g12kcal1g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g142kcal12.2g12.2g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377