Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Siirappi, tumma1.5g4.7kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.3g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g68kcal1g9.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko8g34kcal0.5g4.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.3g2.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g405kcal6g58.3g16.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132