Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g2.3g8.9kcal0.1g0.8g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.2g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.2g1.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, mozzarella 0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g36kcal0.8g1.8g2.4g0g
Valittu annoskoko8g18kcal0.4g0.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g212kcal4.8g10.7g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905