Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1.8g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal0.8g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal4.8g2.4g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207