Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g2.3g1kcal0g0.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g5.9g6.3kcal1.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal2.2g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko8g8kcal1.1g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.6g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g95kcal13.1g1.2g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184