Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.1g3.7kcal0.1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g49kcal3.8g0g3.8g0g
Valittu annoskoko9g24kcal1.9g0g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal1g0g1g0g
Arvot/100g100g287kcal22.4g0g22.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588