Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Fenkoli, annos 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g6kcal0g1g0g0g
Valittu annoskoko9g3kcal0g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.3g0g0g
Arvot/100g100g38kcal0g5.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094