Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g9kcal0.6g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal3.5g4.7g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413