Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g5.5g10kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g2.7g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g32kcal2.2g3.6g1g0.4g
Valittu annoskoko8g16kcal1.1g1.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g189kcal13.1g21.4g6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943