Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Flora Vanilla 12%0.9g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.7g4.1kcal0.1g0.4g0.2g0g
Mustikka metsä- 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g53kcal1g6.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko8g27kcal0.5g3.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.3g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g318kcal6g36.9g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197