Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.9g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 4.1g2.8kcal0.6g0g0g0g
Ketsuppi 0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal1.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073