Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal2.4g4.7g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964