Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Pellavansiemenöljy2g18kcal0g0g2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 4.4g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g57kcal0g0g6.2g0g
Valittu annoskoko8g29kcal0g0g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0g0g1.6g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0g36.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233