Suklaamousse

Laita paloiteltu suklaa kattilaan kahvin kanssa.

Kuumenna niin että suklaa sulaa, anna jäähtyä.

Lisää seokseen keltuainen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää suklaaseokseen ja mausta konjakilla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Hanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pätkis minibites (140 g pussi)1.8g8.6kcal0.1g1.1g0.4g0g
Pandan maitosuklaa 150 g1.8g10kcal0.1g1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kahvi mustana 100ml0.9g0kcal0g0g0g0g
Konjakki/rommi/viski 40 til% alkoholia 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g61kcal0.6g4.4g4.6g0g
Valittu annoskoko9g30kcal0.3g2.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.2g1.1g1.2g0g
Arvot/100g100g354kcal3.5g25.6g26.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193289