Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1.6g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal1.6g0g2g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.8g0g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0g0.5g0.1g
Arvot/100g100g152kcal9.5g0g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705