Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g3.5g13kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1.4g1.5kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g35kcal1.2g2.6g2g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.6g1.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g207kcal7.1g15.5g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822