Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2.3g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Pekoni (Dulano)0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g13kcal1.2g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.1g2.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067